Onze tuinonderhoud diensten

Onderhoud

Tuinonderhoud Service

Geen zin om al die tijd aan je tuin te besteden wanneer je zoveel andere dingen te doen hebt? Wel dan heb je geluk, want Hortus heeft de perfecte oplossing!

Contacteer ons en vraag een gratis prijsofferte aan. Onderhoud kan gebeuren op regelmatige basis (zoals het jaarlijke voor- en najaarsonderhoud) of op aanvraag!

Wij maken graag een afspraak om vrijblijvend langs te komen. Zo kunnen we ter plaatse, overal in Vlaanderen, de situatie correct inschatten en het samen bespreken. Bij voorkeur komen we langs op een zaterdag of zondag.

Machinaal Snoeien

Hortus innoveert met machinaal snoeien. De nieuwe armmaaier maakt het knippen van heggen en plantsoenen eenvoudiger, sneller en goedkoper. Wij snoeien de hagen zeer strak en recht, zodat uw woning of bedrijf er weer stralend mooi en verzorgd blijven uitzien. Natuurlijk snoeien wij ook zonder machinaal en kan u bij ons terecht voor elke soort snoeiwerk.

Tip: Bekijk onze filmpjes via Facebook, zo heeft u toch een idee wat machinaal snoeien inhoudt.

Gazon

Hortus Gazon service

Hortus richt zich nu ook op het maaien van gazons. Wij bieden een uiterst snelle service aan een zeer aantrekkelijke prijs aan, over heel Vlaanderen. Na afspraak zal uw gazon binnen de 48 uur gemaaid zijn. De verplaatsingsrit is GRATIS inbegrepen en wij nemen het groenafval GRATIS mee.

Mail ons met de nodige informatie (gewenste dag / adres / vrije doorgang bv 1m doorgang of minder). Zo hebben wij meteen alle nodige informatie. Nadien wordt er via mail met u afgesproken om een datum vast te leggen. LET OP! Het is zeer belangrijk om de afmetingen van de ingang op voorhand te weten, zodat wij weten met welke machine van maaier we kunnen langs komen. U kan betalen in cash aan de chauffeur, of via overschrijving.

Bomen

Hortus Boomverzorging

Niets brengt zoveel leven in uw tuin als enkele prachtige, majestueuze bomen. Hun imposante aanwezigheid is een meerwaarde voor elke groene buitenruimte.

Maar wat als die charmante bomen plots een gevaar worden voor uw woning – bijvoorbeeld bij overhangende takken die risico lopen om af te breken bij zware wind? Of wat wanneer een of enkele bomen sporen van ziekte vertonen en langzaam aan tekenen van rotting vertonen? In dat geval moet u ingrijpen en kiezen voor veiligheid én gezondheid. Hortus Boomverzorging service biedt u een full-service in het vellen en snoeien van bomen, overal in de omgeving van Affligem, Ternat en Denderleeuw, maar ook over heel Vlaanderen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte. Wij maken graag een afspraak om vrijblijvend langs te komen. Zo kunnen we ter plaatse, overal in Vlaanderen, de situatie correct inschatten en het samen bespreken. Bij voorkeur komen we langs op een zaterdag of zondag.

Aanleg

Gazon Aanleg Service

U kan bij ons terecht voor de fijnere beplantingswerken en het nivilleren en aanleggen van uw gazon. Hortus levert altijd een gazon van uitstekende kwaliteit af, desondanks de staat van het terrein waar u uw gazon wenst.

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs, over heel Vlaams-Brabant, voor een plaatsbezoek en bekijken samen de nivelleeropdracht. Vervolgens ontvangt u een offerte met een totaalprijs. Bij voorkeur kunnen wij ook langskomen op zaterdag of zondag.

Boomschors

Hortus Boomschors

GRATIS thuisleveringen van boomschors, los gestort of in Big-Bags. Boomschors is een zeer zuiver en decoratief product dat zeer traag afbreekt. dankzij ons schors van Hortus geniet u met volle teugen van een onderhoudsvriendelijke tuin. De voordelen van boomschors op een rijtje:

 • Verfraaïng van uw perken, paden of bloembakken.
 • Onkruidvrije bodem gedurende meerdere jaren.
 • Voorkomt uitdroging van de ondergrond.
 • Snellere opwarming van de ondergrond in het voorjaar.
 • Isolerende buffereffect in het koude winterseizoen.
 • Breekt langzaam af en voedt de micro-organismen in de bodem.

Wilt u bestellen, stuur ons dan een mailtje met de nodige informatie (gewenste schors/ levering adres). Zo hebben wij meteen alle nodige informatie om uw bestelling te verwerken. Nadien wordt er met u afgesproken om een datum vast te leggen voor de levering. U kan betalen in cash aan de chauffeur, of via overschrijving.

Franse schors

Franse schors is de meest decoratieve schors en is afkomstig van de « Pinus Maritima ». Het gros van deze schors komt uit een bepaalde streek in Frankrijk namelijk de Landes. Vandaar ook wel Pin de Landes genoemd of maritieme schors. Franse boomschors heeft een eerder donkerbruine kleur en bevat zeer weinig vezels. Deze boomschors breekt zeer traag af en dient pas na 5 jaar aangevuld te worden.

 • Franse Schors 15×25 Losgestort: 95 €/m³ Big Bag: 110 €/m³
 • Franse Schors 25×35 Losgestort: 89 €/m³ Big Bag: 104 €/m³
 • Franse Schors 35×45 Losgestort: 100 €/m³ Big Bag: 115 €/m³

Sylvester schors

Sylvester schors is afkomstig van de « Pinus Sylvestris » deze schors komt vooral uit de ardennen en Noord Frankrijk. Sylvester boomschors is eerder een budgetvriendelijke schors met een lichtere kleur dan de Franse boomschors en dient na 3 jaar aangevuld te worden.
 • Sylvester Schors 10×20 Losgestort: 69 €/m³ Big Bag: 81 €/m³
 • Sylvester Schors 20×40 Losgestort: 69 €/m³ Big Bag: 81 €/m³
Vanaf nu kan je zelf bepalen wanneer onze onderhoudsploeg langskomt.

Zowel voor het het maaien van je gazon volgens onze 48uur-service, als voor het opfrissen van je tuin of snoeien van de hagen staan ploegen klaar.
Hiervoor hebben wij een online agenda ontworpen waar je als klant zelf kan bepalen wanneer wij bij jou langskomen. Als je thuis bent of net liever niet? Jij kiest!
Je kiest zelf wanneer en hoe vaak we langskomen.
OF…

Heb je graag een algemeen onderhoud van de tuin met eventuele snoeibeurten of andere zaken dan kan je halve of hele dagen boeken.
 • Een halve dag = 4 werkuren.
 • Een volledige dag = 8 werkuren
Heeft u graag dat wij u helpen bij het inschatten de werkuren, vooraf een bezoek brengen of heeft u een specifieke opdracht dan kan u nog steeds bellen of mailen en dan maken wij samen een afspraak.

Wij bieden onze diensten aan over heel Vlaanderen,
namelijk in het Vlaams-Brabant, meer bepaald in Ternat,
Dilbeek, Halle, Leuven, Bertem, Tienen, Zaventem, Aarschot, Affligem, enz.

vind ons
adres
 • Gootberg 12, 1790 Affligem

bel ons

© 2021 Powered by Webforce. ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES